Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Συντελεστές οπτικού Αγιολογίου


Η ιδέα ήταν η ένωση του Ηχητικού Αγιολογίου που δημοσιεύουμε κάθε ημέρα να παρουσιαστεί με τις αντίστοιχες αγιογραφίες (όσες υπάρχουν),των Αγίων της ημέρας.
Οι συντελεστές του Αγιολογίου είναι
οι Παπαϊωάνου Τάσος, Δημοπούλου Ευτυχία, Χουντάλα Ελένη, Αθανασόπουλος Πέτρος, Κομιανού Μαρία, Αυγουστοπούλου Δήμητρα, Παπασωτηρίου Έφη, Βύσσια Βαρβάρα, Μπικάκη Ελένη, Μπακοπούλου Μαρία, και η παραγωγή είναι του Ραδ. Σταθμού Ι. Μητροπόλεως Αργολίδας.

Πρέπει να ομολογήσουμε την ταπεινή διάκριση που χαρακτηρίζει τους συντελεστές του Αγιολογίου, οι οποίοι δεν μας ζήτησαν καν να αναφέρουμε ποιοί δημιούργησαν το Αγιολόγιο, όταν στις Αναβάσεις επί τρία σχεδόν χρόνια δημοσιεύαμε το καθημερινό Ηχητικό Αγιολόγιο, χωρίς να γνωρίζουμε τους συντελεστές και χωρίς να έχουμε την δυνατότητα ευρέσεώς τους μέχρι πριν από το τέλος του 2012.
Όσοι γνωρίζουν, θα καταλαβαίνουν την αντιδιαστολή συμπεριφορών που υπάρχει ακόμη και στις Ορθόδοξες σελίδες, ή την Ορθόδοξη βιβλιογραφία. Για παράδειγμα προς αποφυγή θα αναφέρουμε τις θλιβερές "αποκλειστικές φωτογραφίες" στις οποίες τοποθετούν στάμπες με τεράστια γράμματα της ιστοσελίδας, σε τέτοιο τραγικό βαθμό κατά τον οποίο σκεπάζεται σχεδόν ολόκληρο το πρόσωπο της φωτογραφίας!

Η επιμέλεια της συγχώνευσης και μίξης του καθημερινού Ηχητικού Αγιολογίου (mp3) και των αναλόγων αγιογραφιών σε βίντεο (mp4 ή flv), η οποία χρειάστηκε πάρα πολλές ώρες επίπονης και επίμονης εργασίας (και η οποία ακόμη συνεχίζεται), ανήκει στον αγαπητό αδελφό Φώτιο, υπεύθυνο διαχείρισης του ιστολογίου "Σήμερον".
Τους ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς για την διακονία τους και το έργο τους, προς δόξαν Θεού και μνήμης των Αγίων της Θριαμβεύουσας εν Χριστώ Εκκλησίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου